مقاله انگلیسی هنگامی که انتخاب غذاهای ارگانیک انتخاب های بعدی را شکل می دهد

07 شهریور 1397 | 18:36

مقاله انگلیسی هنگامی که انتخاب غذاهای ارگانیک انتخاب های بعدی را شکل می دهد
عنوان فارسی مقاله: هنگامی که انتخاب غذاهای ارگانیک انتخاب های بعدی را شکل می دهد: تعامل جنسیتی و آگاهی از سلامتی
عنوان انگلیسی مقاله: When organic food choices shape subsequent food choices: The interplay of gender and health consciousness
مجله/کنفرانس: International Journal of Hospitality Management
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت
کلمات کلیدی انگلیسی: Organic menuHealthy eatingGenderHealth consciousnessSequential choiceIdentity signaling
نوع نگارش مقاله: پژوهشی - research
نمایه: scopus - master journals - JCR
DOI: doi.org/10.1016/j.ijhm.2018.04.008
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنالی
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2019
ایمپکت فاکتور(IF): 3.445(2017)
شاخص H_index: 82
SJR: 2.027
شناسه ISSN: 0278-4319
فرمت مقاله انگلیسی: PDF
تعداد صفحات مقاله انگلیسی: 8
کد محصول: EN32
فهرست انگلیسی مطالب
Abstract

Introduction

Literature review

Method

Results

Discussion

Appendix A. A. Scenario

References
نمونه متن انگلیسی
Abstract

In response to the increasing demand for organic food, restaurants have begun to add such options to their menus. To illuminate the impact of organic food choices in a restaurant context, this research examines the joint effect of an initial organic food choice, gender and health consciousness on subsequent food choices (healthy vs. unhealthy). The findings suggest that males with low levels of health consciousness are more likely to choose unhealthy options when their initial choice is organic (vs. conventional). Such a tendency is attenuated among males with high levels of health consciousness. Conversely, females with low (vs. high) levels of health consciousness are more likely to choose unhealthy options regardless of their initial choice. Theoretical and managerial implications are discussed.
  • اشتراک گذاری در

دیدگاه خود را بنویسید:

تاکنون دیدگاهی برای این نوشته ارسال نشده است

جستجوی پیشرفته