مقاله انگلیسی یک مطالعه نحقیقاتی از رویکردهای مدیریتی برای کاهش تلفات مواد غذایی در کافی شاپ ها

07 شهریور 1397 | 15:55

مقاله انگلیسی یک مطالعه نحقیقاتی از رویکردهای مدیریتی برای کاهش تلفات مواد غذایی در کافی شاپ ها
عنوان فارسی مقاله: یک مطالعه نحقیقاتی از رویکردهای مدیریتی برای کاهش تلفات مواد غذایی در کافی شاپ ها
عنوان انگلیسی مقاله: An exploratory study of managerial approaches to food waste mitigation in coffee shops
مجله/کنفرانس: International Journal of Hospitality Management
رشته های تحصیلی مرتبط: مدیریت
گرایش های تحصیلی مرتبط: مدیریت مالی
کلمات کلیدی انگلیسی: Food waste; Food waste prevention; Food waste minimisation; Coffee shops; UK
نوع نگارش مقاله: پژوهشی - research
نمایه: scopus - master journals - JCR
DOI: doi.org/10.1016/j.ijhm.2018.04.010
ناشر: الزویر - Elsevier
نوع ارائه مقاله: ژورنالی
نوع مقاله: ISI
سال انتشار مقاله: 2019
ایمپکت فاکتور(IF): 3.445(2017)
شاخص H_index: 82
SJR: 2.027
شناسه ISSN: 0278-4319
فرمت مقاله انگلیسی: PDF
تعداد صفحات مقاله انگلیسی: 10
کد محصول: EN31
فهرست انگلیسی مطالب
Abstract

Introduction

Literature review
-Coffee shops
-Sustainability management in coffee shops

Research design

Findings and discussion
-Food waste in UK coffee shops
-Managerial attitudes and approaches to food waste mitigation
-Facilitators and inhibitors of food waste mitigation

Conclusions

References
نمونه متن انگلیسی
Abstract

The hospitality industry generates substantial amounts of food waste. Although the issue has been politically recognised, it remains under-researched. Studies are limited in number and restricted in sectoral and geographical coverage. They have attempted to quantify and characterise food waste in hospitality ventures while the managerial approaches to its reduction have not been scrutinised. The coffee shop sub-sector of the hospitality industry has been entirely excluded from analysis. This study examined food waste in UK coffee shops through the managerial lens. While food waste represents a significant challenge, the managerial approaches to its minimisation are conservative and focus on disposal, rather than prevention. Lack of governmental support, imperfect legislation, irresponsible consumer behaviour and restricted internal resources inhibit application of more advanced managerial approaches. To enhance the effectiveness of food waste management within the sub-sector, targeted policy interventions designed to strengthen corporate commitments and facilitate pro-environmental changes in consumer behaviour are necessary.
  • اشتراک گذاری در

دیدگاه خود را بنویسید:

تاکنون دیدگاهی برای این نوشته ارسال نشده است

جستجوی پیشرفته